REKLAMA
Na Mostecké slavnosti bude možné platit hotově i s pomocí Blue Card
Blue Card s logem města Mostu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Blíží se dvoudenní Mostecká slavnost se spoustou vystupujících hned na třech pódiích. Uskuteční se v pátek 9. a v sobotu 10. září. Letošní novinkou, kromě prodloužení slavnosti na dva dny, bude i možnost využít takzvanou Blue Card, která dá návštěvníkům možnost platit za občerstvení a atrakce s desetiprocentní slevou.

V souvislosti s novinkou se objevují časté dotazy. Připravujeme na toto téma obsáhlý rozhovor. Nyní ve stručnosti odpovíme na nejčastější otázky.

Organizátor Mostecké slavnosti, město Most, zdůrazňuje, že nadále platí, že karta Blue Card není pro návštěvníky Mostecké slavnosti povinná, ale její pořízení je dobrovolné. Nadále je možné na akci platit hotově.

A další otázka ze sociální sítě: Chce město vydělávat na akci? „Ne, nechce. Naopak chceme, aby každý prodejce zaplatil za pronájem míst podle svých tržeb. Prodejci na Mostecké slavnosti zaplatí i tak výrazně méně než na obdobných akcích,“ uvedl magistrát. Redakce připomíná, že vstup na slavnosti je pro návštěvníky zcela zdarma.

Objevily se i zprávy, že prodejci hromadně odmítají účast na Mostecké slavnosti. „Stánkaři svoji účast na Mostecké slavnosti až na drobné výjimky neruší,“ uklidňuje město Most.

PRAKTICKÉ INFORMACE - PLATEBNÍ SYSTÉM

Blue Card je podobná běžné platební kartě, na kterou si nabijete finanční prostředky (kredit), kterým můžete na akci Mostecká slavnost platit.

KDE SI KARTU POŘÍDIT?

  • před akcí zdarma v Turistickém informačním centru
  • přímo na akci na dobíjecích místech za 30 Kč
  • už ji máte z Benedikt Music Open

KDE ZJISTÍM ZŮSTATEK KREDITU NA KARTĚ?

  • Prodejce vám po každé transakci ukáže zůstatek kreditu. Úplný přehled o každém výdaji budete mít, pokud si do mobilu instalujete aplikaci NFCtron. Pomocí ní můžete také hodnotit prodejce, a poskytnou tak pořadatelům důležité informace.

BUDE MOŽNÉ KARTU BĚHEM MOSTECKÉ SLAVNOST DOBÍT?

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru