REKLAMA
Žena měla obavy o život muže na okraji střechy paneláku. Ze sebevraha se vyklubal předseda domu na kontrole
Ilustrační foto
Most

Most - V odpoledních hodinách v minulých dnech oznámila na linku 156 mostecké městské policie rozrušená žena, že sleduje ze svého okna v bytě muže, který se pohybuje po okraji střechy protějšího domu.

Obávala se, aby se nejednalo o sebevraha, který chce skočit dolů. Na místo byla okamžitě vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří následně zjistili, že se jedná o předsedu SVJ. Městským policistům uvedl, že šel jen zkontrolovat střechu, protože nedávno proběhla její oprava.

Strážníci k události poznamenávají, že v některých případech sice k událostem vyjíždějí zbytečně, vždy je ale lepší podezřelou situaci oznámit.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru