Mostečan zapomněl, že má dceru. Měsíce neplatil alimenty, matce musely pomoci úřady
Ilustrační foto
Most

Most - Policejní vyšetřovatelka zahájila trestní stíhání 44letého Mostečana ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Ten asi zapomněl, že má dceru a okresním soudem stanovené alimenty ve výši 2000 korun k rukám matky prostě neplatil.

Nepřispíval, ačkoliv mu v tom nebránily žádné závažné okolnosti nebo zdravotní omezení. Matku tím ale vystavil nebezpečí nouze a ta musela požádat příslušné úřady o pomoc.

Základní potřeby dítěte tak musely být hrazeny pomocí dávek hmotné nouze. Nezaplacený dluh na výživném se vyšplhal na částku 34 tisíc korun. Od soudu může v případě uznání viny odejít až tříletým pobytem za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru