Nejdříve byli normální rodina, teď expřítel nezvládá svoje emoce. Vyhrožuje ženě zabitím
Žena dostávala desítky textových zpráv denně. Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté vyšetřovali případ nepochopitelného chování 34letého muže k jeho, teď už bývalé, přítelkyni. Na počátku vztahu bylo vše relativně normální. Žili spolu, založili rodinu. Loňský rok byl už spíše už ve znamení hádek a urážek.

V listopadu se rozhodla žena od svého partnera odejít. To zřejmě Mostečan nemohl překousnout. "Bývalé družce zasílal 30 až 40 textových zpráv denně, jejichž obsah by nikdo číst nechtěl. Na veřejných místech, v mosteckých ulicích nebo na autobusových zastávkách, měl po poškozené plivat a vulgárně ji urážet. Muž si nebral se svým slovníkem žádné servítky. Padala i slova, které vzbudily v ženě důvodné obavy o svoje zdraví a život," uvedl mluvčí Policie ČR Václav Krieger.

Při několika setkáních padla i nějaká facka. Smutné na tom ovšem je, že se takto choval při předávání jejich společného syna, který všemu přihlížel.

Na obvodním oddělení si Mostečan od policistů převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování. Bude-li uznán vinným, soud ho může potrestat až ročním vězením.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru