Neviděli jste některou z nebezpečných situací z mosteckých silnic? Případy se zabývají policisté
Řidič jede v protisměru pod Hněvínem. Foto: čtenář
Most

Most - Mostečtí policisté se zabývají dvěma přestupky v dopravě v souvislosti se zveřejněním zadokumentovaných videí regionálním zpravodajstvím.

V prvním případě neznámý řidič v bílém vozidle tovární značky Škoda Superb svojí bezohlednou jízdou porušil zákon o bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. V pondělí v podvečerních hodinách bezdůvodně na silnici 1/27 z Mostu do Litvínova, konkrétně u nádraží v Kopistech, přejížděl plnou čáru. Po krátké chvíli svůj nebezpečný předjížděcí manévr zopakoval.

Druhý dopravní přestupek byl spáchán 9. ledna tohoto roku v čase okolo 11:30 hodin. Neznámý řidič se řítil v menším vozidle Kia na silnici první třídy v protisměru. Ze záznamu kamery je patrné, že se jedná o frekventovaný úsek na úrovni benzínové čerpací stanice pod Hněvínem. Ani v jednom případě se naštěstí nikomu nic nestalo.

"V souvislosti s šetřením těchto přestupků pátráme po zúčastněných vozidlech a řidičích. Žádáme případné svědky, spíše řidiče, kteří mají ve svých vozidlech záznamové zařízení a jeli v uvedenou dobu kolem některé ze situacích, nechť se obrátí na linku 158. Poskytnutý kamerový záznam by mohl přispět k objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," uvedl mluvčí policistů Václav Krieger.

https://www.youtube.com/watch?v=QSfNXLG683k

https://www.youtube.com/watch?v=2_GJHopAvso

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru