Policisté na Mostecku hledají dva řidiče, kteří ujeli od dopravních nehod
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dvou dopravních nehod. První incident se stal 20. ledna letošního roku v pozdních odpoledních hodinách. Na parkovišti za Business Centrem v ulici M. G. Dobnera neznámý řidič v nezjištěném vozidlem poškodil jiný automobil značky Škoda. Motorista narazil do škodovky při couvání z parkovacího místa a způsobil škodu na levé přední části stojícího vozidla.

Ve druhém případě taktéž neznámý řidič při vyjíždění z parkovací plochy poškodil levý bok odstaveného osobního vozidla Volkswagen. Tato nehoda se stala v Litvínově v Hamerské ulici, a to 30. ledna kolem 06:45 hodin. V obou případech účastníci silničního provozu nesplnili zákonnou povinnost a z místa odjeli.

"Touto cestou pátráme po neustanovených vozidlech a neznámých řidičích. V souvislosti s prověřováním těchto dopravních nehod žádáme případné svědky, kteří některý z nárazů viděli, nechť se prosím obrátí na linku 158. Mohou tak přispět k řádnému objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," uvádí mluvčí Policie ČR Václav Krieger.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru