Agresivní opilec převracel odpadkové koše, v krvi mu kolovalo skoro dvě a půl promile. Skončil na záchytce
Foto: MP Most
Most

Most - Po dvanácté hodině zaznamenal strážník u magistrátu muže, který šel směrem k úřadu práce a převracel odpadkové koše. O události informoval radiostanicí motohlídky strážníků a udával průběžně směr jeho pohybu. Strážníci muže uviděli právě v okamžiku, kdy vstoupil do jednoho ze vchodů, a vydali se za ním.

Na schodišti pak zajistili popsaného muže, který byl zjevně pod vlivem alkoholu, choval se agresivně a s hlídkou strážníků komunikoval nesrozumitelně. Strážníci po chvíli zjistili, že šel muž navštívit svoji matku, a ženu kontaktovali. Ta uvedla, že má syn problémy s alkoholem, má psychické problémy a pravděpodobně vysadil medikaci, a že z něj má strach. Z důvodu pokračujícího agresivního chování strážníci muže převezli do nemocnice na vyšetření.

U muže pak provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s výsledkem 2,41 promile. Lékař rozhodl o umístění muže do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích, kam ho strážníci z důvodu jeho agresivity doprovodili. Z důvodu podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku strážníci celou událost se všemi poznatky postoupili správnímu orgánu k dalšímu řešení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru