Trojice zlodějů se vloupala do střeženého objektu. K jejich smůle byli za čtyři minuty na místě strážníci
Foto: MP Most
Most

Obrnice - Po druhé hodině ranní operační středisko Městské policie Most přijalo signál narušení střeženého objektu obce Obrnice. Strážníci byli na místě o 4 minuty později a provedli kontrolu objektu. Při vnější kontrole strážníci zjistili rozbitou skleněnou výplň a zároveň zaznamenali pohyb dvou osob.

Strážníci na místo přivolali posily, další hlídky pak zajistili okolí domu a strážníci vstoupili do objektu. Hned naproti dveřím zajistili prvního muže, kterému přiložili pouta. Při další kontrole objektu strážníci zajistili další dva muže, kterým také přiložili pouta a omezili je na osobní svobodě do příjezdu Policie ČR. Tu strážníci přivolali vzhledem k tomu, že existovalo důvodné podezření ze spáchání trestného činu. Policistům pak na místě celou událost se všemi poznatky a podezřelými předali k dalšímu šetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru