Autodrom otevírá na polygonu autoškolu. První kurz startuje už v září
Foto: Autodrom Most
Most

Most - AUTODROM MOST je největším profesionálním centrem kurzů bezpečné jízdy v České republice a od září letošního roku svou nabídku rozšiřuje o výjimečnou autoškolu. První kurz startuje už 7. září.

Autoškola Polygon Most využívá pro výuku zkušené instruktory, profesionální zázemí a nabízí možnost získat řidičská oprávnění pro malý i velký motocykl nebo osobní automobil rozdělená do skupin AM, A, A1 a B.

Díky rozsáhlým cvičným plochám na uzavřeném polygonu si uchazeči o řidičský průkaz vyzkouší a osvojí řízení motocyklu či automobilu v klidu a bezpečí bez stresu z reálného silničního provozu.

Cílem je maximálně zvládnuté ovládání vozidla před tím, než uchazeč o řidičský průkaz vyrazí s instruktorem na silnice, kde musí věnovat pozornost dodržování předpisů a zároveň s řízením sledovat i okolní provoz, včetně všech jeho účastníků od chodců přes cyklisty až po všechny ostatní motoristy.

"Máme dlouholeté zkušenosti s pořádáním kurzů bezpečné jízdy pro veřejnost, školení profesionálních řidičů a trénujeme i čerstvé řidiče. Autoškola v naší nabídce, ale dosud chyběla. Už podle prvních reakcí je zájem veliký a těšíme se, že pomůžeme budoucím řidičům a řidičkám hladce zvládnout jejich vstup do silničního provozu," říká Pavla Přibylová, ředitelka Polygonu Most.

Tempo a metody výuky jsou navíc maximálně přizpůsobeny každému uchazeči o řidičský průkaz, aby se vždy cítil komfortně a bezpečně. Instruktoři proto věnují maximální pozornost tomu, aby uchazeči byli ve všech aspektech připraveni na vstup do reálného silničního provozu.

Samozřejmostí je perfektní příprava na teoretickou i praktickou část zkoušek. Po jejich úspěšném absolvování ovšem může novopečený držitel řidičského průkazu využívat služeb Polygonu i nadále a pracovat na zlepšování svých řidičských schopností ve specializovaných kurzech. Absolventi mají jednodenní kurz bezpečné jízdy (auto/moto) jako bonus zdarma. Kurzy jsou zaměřeny v první řadě na bezpečnou jízdu a zvládnutí krizových situací. Pro automobilové nadšence jsou pak k dispozici i kurzy sportovní jízdy, které jim umožní ještě lepší ovládání jejich vozu.

Autoškola Polygon Most startuje 7. září 2023 a má za cíl nejen Vaše úspěšné získání řidičského průkazu, ale hlavně Vaše správné a bezpečné řízení za všech okolností.

Přihlášky a další informace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., M: +420 727 975 873

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru