Nájemníci vynášeli k popelnicím nábytek a spotřebiče. K jejich smůle byli na kamerách
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámil oznamovatel, že v ulici K. H Borovského jeden z nájemníků vynesl pračku před dům a odložil ji ven pod strom. Dále uvedl, že mají záznam z kamery, na kterém jsou zachyceni pachatelé přestupku, když pračku vynášejí.

Strážníci vyhledali podezřelé osoby a vyzvali je k podání vysvětlení a úklidu veřejného prostranství. Muž a žena však se strážníky odmítali spolupracovat a strážníci je proto informovali, že celou věc postoupí správnímu orgánu a případná pokuta může být ve správním řízení několikanásobně vyšší. Aby se muž a žena vyhnul vyšší pokutě ve správním řízení, slíbili, že pračku z veřejného prostranství odstraní. Strážníci pak ještě provedli kontrolu a zadokumentovali, že tak skutečně učinili, a odpad byl odklizen. Strážníci celou událost se všemi poznatky, fotodokumentací a záznamem z kamery postoupili k dalšímu šetření správnímu orgánu.

Další oznámení strážníci přijali z ulice K. H Borovského o čtyři dny později. Neznámá žena podle oznamovatele odložila ke kontejnerům sedací soupravu a další vybavení bytu. Také v tomto případě se strážníkům díky kamerovému systému SVJ podařilo odhalit původce objemného odpadu, žena se k odložení odpadu doznala a na místě zaplatila pokutu za znečištění veřejného prostranství.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru