Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko – Němečtí meteorologové asi mají smysl pro humor. Na denní obloze v nejbližší době uvidíme prakticky jenom modrou barvu, za což si zaslouží potlesk hlavně tlaková výše zanedlouho se středem (1028 až 1030 hPa) nad státem, jehož název se nesmí vyslovit.

 Ano, nad Ruskem. Jakoby vtipné na tom je, že zmíněné chytré hlavy z Německa této tlakové výši dali jméno Piet – komu teď naskočilo slovo pietní? Že se na počest brzy zesnulého meteorologického léta 2024 uskuteční oficiální pietní obřad, je velice nepravděpodobné. Každopádně trochu úsměvné to pojmenování ze strany německých meteorologů je. Přinejmenším z českého úhlu pohledu. A neříkejte, že není!

Na pláč kvůli odchodu nejteplejšího ročního období je zatím čas. Vždyť s meteorologickým létem strávíme ještě x desítek hodin. A minimálně ty nadcházející se ponesou v pohodovém duchu:

27. srpna: Pa pa pá, pá pá pá pa pa pa pa pá... Nahoře modro, dole v maximu okolo 22 až 26 °C.

28. srpna: Pa pa pá, pá pá pá pa pa pa pa pá... Nahoře modro, dole v maximu okolo 24 až 28 °C.

29. srpna: Pa pa pá, pá pá pá pa pa pa pa pá... Nahoře modro, dole v maximu okolo 26 až 30 °C.

Mimochodem, pokud to náhodou nevíte: Na 28. srpna připadá Mezinárodní (dříve Evropská) noc pro netopýry. Podle internetů se jedná o osvětovou akci zaměřenou na ochranu netopýrů, která vznikla v devadesátkách, takže dlouho před pandemií koronaviru (velkým cvičením nejvyšších globalistů, při kterém nám pomocí štětiček hluboko do nosu zavedli mikročipy Vindous, jak se můžeme dozvědět na alternativních internetech). Ve středu proto posílejme lásku a mír všem netopýrům – i wuchanským.

„ČeteDžíPíTý, máš rád netopýry?"

„Netopýři jsou fascinující tvorové! Jsou jedinými savci, kteří umí aktivně létat, a hrají důležitou roli v ekosystému, například tím, že pomáhají s opylováním a kontrolou hmyzu. Co tě na netopýrech zajímá nejvíce?"

„Vůbec nic."

„To je v pořádku! Každý má jiné zájmy. Máš nějaké jiné téma, o kterém bys chtěl/a mluvit nebo se na něco zeptat? Rád/a ti pomůžu s čímkoli, co tě zajímá."

„Rád/a? Ty nevíš, jestli si muž, nebo žena?"

„Jsem umělá inteligence, takže nemám pohlaví. Pokud máš nějaké další otázky nebo potřebuješ s něčím pomoci, jsem tu pro tebe."

„Řekni mi/nám čísla do loterie."

„Bohužel, nemohu ti poskytnout konkrétní čísla do loterie, protože výsledky jsou náhodné a nelze je předpovědět. Můžu ti ale dát pár tipů, jak si vybrat svá šťastná čísla..."

„Jsi k ho..."

„Omlouvám se, pokud jsem tě zklamal. Raději tuto konverzaci ukončím. Děkuji za pochopení."

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru