REKLAMA
Letničkový záhon v centru Mostu. Nově na něm porostou trvalky a trochu se promění. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Známá vlnovka, květinový záhon u magistrátu, se promění a zvětší. Na rekonstrukci pracují nyní zaměstnanci Technických služeb města Mostu. 

„Kromě toho, že dojde k drobným změnám ve tvaru a velikosti tohoto záhonu, tak budeme měnit sortiment. Záhon už nebude letničkový, ale bude zde vysazena směs trvalek, okrasných travin a cibulovin,“ vysvětluje Michaela Kačerová, vedoucí oddělení zeleně Technických služeb města Mostu. 

Přes zimu už tak nebude záhon prázdný. Navíc se rozšíří až směrem k obchodnímu domu Prior.  Nyní probíhají přípravné práce. Po vytyčení nového záhonu se provádějí terénní úpravy a musí se navézt speciální substrát obsahující štěrk, kompost a ornici. Vysázeno by mělo být do konce října. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru