Miska s vodou na rozloučenou. Tak se v Mostě zbavili dvou psů
Foto: MP Most
Most

Most - Opustit zvíře, které je na vás závislé, jste celý jeho svět a jediná smečka? Pro drtivou většinou pejskařů nepředstavitelné. Ne tak pro dva "chovatele" v Mostě, kteří se ošklivým způsobem zbavili svých psů. Co asi museli prožívat?

Nejprve v ulici Moskevská na jednom z parkovišť muž z osobního vozidla vysadil psa s miskou vody a odjel neznámo kam. Psa si všiml mladík, který na místo zavolal hlídku městské policie. Jednalo se o rasu křížence jezevčíka.

Na dalšího psa upozornila žena, že na parkovišti pod Hněvínem u vodárny je přivázaný pes křížence pitbula. Vedle psa se nacházela igelitová taška s granulemi a miska s vodou. Oba dva psi byli umístěni do útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích.

O případech informovala městská policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru