Prevence tak trochu jinak se koná v Mostě i v letošním roce
Míša Marková a Vlasta Vébr.
Most

Most - Statutární město Most podpořilo i v letošním roce projekt Prevence tak trochu jinak. Jedná se o projekt určený pro mostecké mateřinky, základní školy, ale i seniory.

Divadlo VeTři odehraje v mateřinkách 10 představení, na základních školách 13 představení a pro seniory 5 představení. Diváci jsou vždy do jednotlivých představení interaktivně zapojeni, v představení se nastíní problém a diváci ho společně s herci v závěru vyřeší. "Odlišnost od podobných projektů je ta, že Divadlo VeTři divákům nic nezakazuje a nepřikazuje, naopak jim zábavnou formou nastavuje zrcadlo a ve scénkách se většina diváků sama vidí," přibližuje moderátor a herec Vlasta Vébr.

Mezi nejžádanější témata patří Kontakt s cizí osobou, Internetová kriminalita, Jak být nedůvěřivý a také Základy společenského chování a nově i Stalking.

První představení odehráli herci Michaela Marková a Vlasta Vébr na 15. ZŠ  na konci května.

Koncem prázdnin budou následovat první mateřinky a od září další mostecké ZŠ a senioři.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru