Tragédie u Komořan. Motorkář zemřel po srážce s autem, silnice je zavřená
Policisté uzavřeli silnici z Komořan do Záluží. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - K tragické dopravní nehodě došlo v sobotu okolo 17. hodiny na silnici č. 272 mezi Komořany a Zálužím na Mostecku. Při střetu s osobním autem zemřel motorkář.

Na místě zasahovaly všechny složky záchranného systému, na pomoc byl povolán vrtulník letecké záchranné služby. Motorkáři již ale záchranáři nedokázali pomoci. "Mohu potvrdit, že muž zemřel," uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Silnice je z obou směrů uzavřená. Policisté stojí na sjezdu v Komořanech i na křižovatce v Dolním Jiřetíně. K havárii došlo zhruba v polovině cesty z obou křižovatek. Podle serveru dopravniinfo.cz bude doprava obnovená okolo půl deváté večerní.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru