Dva mladíci pod záminkou hovoru vylákali z lidí pět mobilních telefonů. Ty potom prodali
Ilustrační foto
Most

Most - Dva mladíci ve věku 19 a 20 let z Mostu byli obviněni z podvodu, v Mostě měli na ulici vylákat od pěti lidí mobilní telefony, které pak prodali. V ulici Hutnická si starší z dvojice vypůjčil od muže mobil, který si následně strčil do kapsy a nastoupil do vozidla, kde čekal jeho komplic. Ještě ten den stihli telefon prodat.

V sousední ulici si druhý mladík opět pod záminkou, že si chce zavolat, půjčil telefon od známého a ten pak předal kamarádovi. Potom z místa oba odešli a telefon prodali. Další tři mobily se jim podařilo získat stejným způsobem.

"Policie nezajistila žádný z mobilů. Poškození vyčíslili škodu na částku 14 900 korun. Muž ve věku 19 let byl na základě příkazu k zatčení zatčen a předán soudu, který ho vzal do vazby pro jinou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru