OBRAZEM: Další nehoda u Obrnic! Osobák se v zatáčce srazil s tahačem
Vyprošťování osobního auta z příkopu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - Pět dní po tragické havárii dvou dívek se u Obrnic znovu bouralo. Vzdušnou čarou pár stovek metrů od místa jejich nehody se v úterý odpoledne střetlo osobní vozidlo s nákladním automobilem.

Havárie se odehrála v ostré zatáčce na mimoúrovňové křižovatce pod někdejšími kasárnami. S kamionem se tam srazil okolo půl čtvrté odpolední starý seat. Nehoda byla hlášena se zraněním, to policie naší redakci nepotvrdila.

Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Policisté na místě řídí dopravu, než budou odstraněny všechny následky nehody. Do vyproštění osobního vozidla z příkopu policie tento úsek silnice zcela uzavřela, nedalo se sjet ve směru od Loun na Vtelno ani od Vtelna na Obrnice a Teplice.

Foto

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru