Mostečan vydražil hodně drahý mobil, poštou mu nic nepřišlo
Ilustrační foto
Most

Most - Nepoctivý prodejce nabízel na internetovém portálu k prodeji v rámci dražby mobilní telefon, který vydražil kupující z Mostecka za 19 tisíc korun. Žádný přístroj ale nedostal.

Mostečan na základě dohodnutých podmínek odeslal peníze na uvedený účet výtečníka, který i přes to, že mu byla kupní cena za nabízený telefon uhrazena, mobil nezaslal a ani to neměl od samého počátku v úmyslu. Peníze si nechal pro svoji vlastní potřebu a škodu tak způsobil internetovému portálu.

Není to poprvé, co se chtěl neoprávněně obohatit. Už loni byl za podvod odsouzen. "Policie nyní 23letého muže z obce u Havlíčkova Brodu obvinila z přečinu podvodu, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru