Muž v Mostě natáhl do auta hadici od výfuku, chtěl skoncovat se životem
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrole garáží v ulici Topolová si hlídka městské policie všimla pootevřené garáže, kde bylo zaparkované vozidlo a v něm seděl muž. Vozidlo bylo nastartované, uzamčené a do okna zadních dveří vozidla vedla hadice od výfuku.

"Strážníci tuto hadici vytáhli a následně se jim podařilo boucháním muže probudit a ten vozidlo zpřístupnil. Bylo vypnuto zapalování a otevřené všechny dveře od vozidla," sdělil mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

Na místo byla přivolána rychlá záchranná služba, která muže odvezla do Nemocnice v Mostě k dalšímu vyšetření a do jejich příjezdu strážníci kontrolovali u muže základní životní funkce.

Na místo se dostavila hlídka Policie ČR, která si událost převzala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru