Řidiči na Mostecku nedodržují stanovenou rychlost, odhalily to silniční kontroly
Radar umístěný za maskou policejní octavie. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - Pod drobnohledem dopravní policie jsou řidiči v době prázdnin v rámci intenzivních kontrol i na silnicích mosteckého okresu.

Policisté během několika akcí, které začaly od 30. června, zkontrolovali na Mostecku celkem 194 motorových vozidel a odhalili 135 přestupků v dopravě. Za 106 z nich uložili řidičům pokuty ve výši 53 200 korun.

U 53 řidičů bylo zjištěno překročení stanovené rychlosti, 5 osob nebylo za jízdy připoutáno, čtyři pokuty vyinkasovali řidiči za nepoužití zádržných systémů, pokuty neminuly ani šestici chodců a jednoho motocyklistu.

U 26 vozidel byl zjištěn nevyhovující technický stav, dva řidiči nepředložili doklady o pojištění odpovědnosti. Dva motoristé byli pod vlivem alkoholu.

"Kontroly na silnicích budou pokračovat i nadále v dalších dnech," upozornila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Psali jsme

{article 30972}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru