Záchrana na poslední chvíli! Dívku chytili za ruku, když chtěla skočit z mostu u kostela
Dívka uvedla, že se léčí na psychiatrii. Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 oznámila mladá dívka, že se nachází na mostě v ulici Kostelní a chce skočit z mostu. Jako jako důvod uvedla, že doma nechce být sama.

Na místo byly vyslány hlídky Městské policie Most a tato informace byla předána Policii ČR a zdravotnické záchranné službě. "Strážníci na místě navázali komunikaci s dívkou, která se nacházela na uvedeném mostě, a to již za zábradlím. Během komunikace strážníkům sdělila, že se léčí na psychiatrii, doma má problémy a je odhodlaná skočit z mostu," uvedl k zásahu městských policistů jejich mluvčí Vlastimil Litto.

Dívka požádala strážníky, zda by jí nepodali mobilní telefon, který ležel na zemi. "Při podávání mobilního telefonu dívce byla strážníky zachycena a přetažena zpět na chodník," dodal Vlastimil Litto.

Z důvodu jejího agresivního jednání jí byla přiložena pouta a za doprovodu strážníků městské policie byla převezena sanitou v Mostě k dalšímu vyšetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru