Zloděj přiběhl ke stánku v Centralu a zmocnil se služebního notebooku
Notebooku u muže zajistili. Foto: MP Most
Most

Most - Zaměstnankyně jednoho obchodu v obchodním domě Central Most na tř. Budovatelů se obrátila na strážníky městské policie o pomoc z důvodu krádeže služebního notebooku zn. Lenovo.

Při příchodu do zaměstnání služební notebook vyndala ve stánku a zapnula ho sítě. Poté následně skládala zboží na pult a v té době přiběhl neznámý muž, který notebook odcizil.

Běžel s ním směrem na tř. Budovatelů k zastávkám MHD a dále za bl. 382. "Žena uvedla popis údajného pachatele, který byl předán všem hlídkám městské policie. V ulici Kostantina Biebla strážníci zadrželi muže, který odpovídal popisu a měl u sebe uvedený notebook. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, které byla událost předána se všemi zjištěnými poznatky," sdělil mluvčí strážníků Vlastimil Litto.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru