Výtržník bil v hospodě jiného hosta pěstmi do hlavy, pak vyzýval k bitce policii
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel obvinil z výtržnictví a z vyhrožování s cílem působit na úřední osobu 30letého muže z Mostecka. Ten měl v červnu v jedné obci na Mostecku ve večerních hodinách v tamní restauraci, kde byl jako host, napadnout nejprve slovně jiného hosta, kterého urážel a poté došlo i na fyzický útok.

Při tom udeřil muže pěstmi do hlavy, odstrčil ho na stůl, na který muž upadl a stůl poškodil. "Po příjezdu policejní hlídky místo aby se zklidnil, si na mušku vzal i přítomné policisty, které častoval sprostými nadávkami a vyzýval je k bitce. I přes opakované výzvy, aby svého jednání zanechal, v urážkách a výhrůžkách pokračoval," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Muž je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody. Poškozenému majiteli restaurace vznikla škoda ve výši 200 korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru