Tohle nedělejte! Nedávejte peněženky na střechy a nepokládejte tašky u výtahu
Z peněženkou zapomenutou na střeše auta se rozlučte. Ilustrační foto
Most

Mostecko - Dávejte si pozor na své věci, zloději jsou všímaví. Upozorňuje na to mostecká policie. Na neopatrnost totiž v minulých dnech doplatili dva občané, kteří se připravili o svůj majetek.

Motorista z Ústecka si při odjezdu z parkoviště položil na střechu svého vozidla peněženku s doklady, penězi a platební kartou. Až později doma zjistil, že mu peněženka chybí a že mu také zmizelo pár korun z účtu. Poškozený vyčíslil škodu na částku osm tisíc korun.

Jiný případ se stal též v Mostě. Žena z Mostecka si nechala v jednom panelovém domě stát u výtahu tašky a poté se vrátila na ulici ke svému vozidlu. "Během její několikaminutové nepřítomnosti nějaký podnikavec z jedné tašky odcizil tablet v hodnotě 10 tisíc korun. Případem krádeže se zabývají mostečtí policisté," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru