Filmaři v ulicích Mostu. Kde všude jste se s nimi už potkali?
Česká televize natáčí u kostela. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Česká televize v Mostě natáčí od začátku srpna seriál s pracovním názvem Most. S filmovým štábem se můžete setkávat na různých místech v Mostě.

Za seriálem stojí autorská dvojice Petr Kolečko a Jan Prušinovský, jejichž společným dílem je i úspěšný Okresní přebor. Podle autorů se seriál „Most“ odehrává tam, kde se bílí bojí černých, hloupí chytrých, Češi Němců, muži žen, heterosexuálové transsexuálů, Mostečáci Litvínováků. A všichni samoty.

Seriál se začal natáčet začátkem srpna a natáčení bude pokračovat až do listopadu. Filmaři nejdříve točili s autobusem dopravního podniku SOR NB12. „Dokonce si kvůli tomu vybudovali dvě nové zastávky, jednu v Palachově ulici a druhou pak u mosteckého gymnázia,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

Filmaři se pohybují po sídlištích, v pátek byli k vidění v areálu děkanského kostela.

Natáčení už probíhali i v tramvaji Vario, kterou dopravní podnik postavil na základech původní tramvaje T3.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru