Ve večerních hodinách dělal rámus na motorce a najížděl na strážníky. Skončil v příkopu a pak v cele
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zločinu násilí proti úřední osobě 29letého muže z Mostu. O víkendu byl v jedné obci na Mostecku ve večerních hodinách zastaven strážníky ke kontrole totožnosti, po obci měl totiž jezdit a dělat rámus.

"Muž motocykl odstavil a začal hledat doklady. Na návsi bylo několik podnapilých osob, které strážníci usměrňovali, a toho motocyklista využil. Nasedl na stroj a jel z kopce na volnoběh. Když motorku nastartoval, obrátil se a jel přímo ke stojícímu strážníkovi, který musel uskočit," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

V jízdě ale pokračoval a nereagoval na světelná a zvuková znamení k zastavení vozidla strážníků, kteří ho předjeli a chtěli ho zastavit. Narazil do zadní části služebního vozu a sjel do příkopu. Přivolaní policisté ho zadrželi a umístili do policejní cely. Muž odmítl dechovou zkoušku i vyšetření v nemocnici.

"Mostečan je stíhán na svobodě a hrozí mu až šestiletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru