Na silnicích na Mostecku probíhala další dopravní akce, jeden z řidičů řídil přes zákaz
Ilustrační foto
Most

Most - Na Mostecku probíhaly další dvě prázdninové dopravní akce. Hlídky se na první akci věnovaly mimo jiné kontrolám, zda se osoby poutají a jak řidiči dodržují stanovenou rychlost.

"V obcích i na silnicích I. třídy policisté v rámci republikové akce zastavili a zkontrolovali 26 vozidel a odhalili 17 dopravních přestupků, za které řidičům uložili pokuty ve výši téměř 10 tisíc korun. Ve 14 případech řidiči danou rychlost překročili, tři auta měla špatný technický stav a jeden motorista řídil, ačkoliv měl zákaz řízení," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Druhá dopravní akce byla krajská, hlídky kontrolovaly na silnicích I/13, I/15, I/27, v Mostě, Havrani, Čepirozích i na jiných místech. Zastaveno bylo 30 vozidel a zjištěno bylo 21 přestupků. Akce byla zaměřena na kontroly motocyklistů a dodržování povolené rychlosti.

"Sedmnáct řidičů šláplo na plyn razantněji, než smělo, jeden vůz měl nevyhovující technický stav. Kontrolou prošlo 12 motorkářů, kteří měli vše v pořádku," dodala mluvčí.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru