Před restaurací rušil noční klid a strážníky vyzýval k bitce, dokonce napadl i policisty. Skončil v policejní cele
Ilustrační foto
Most

Most - Až čtyřletý trest odnětí svobody může očekávat 33letý muž z Mostecka. O víkendu ve večerní době byl v jedné obci na Mostecku, kde měl pořvávat a rušit noční klid před tamní restaurací. Strážníci ho vyzvali, aby se v klidu vydal domů.

Muži se ale zřejmě nechtělo a začal před strážníky mávat rukama a kopat nohama a vyzýval je k bitce. Byl stále více agresivní, nadával strážníkům a vyhrožoval jim zabitím a násilím. Neuklidnil se ani po příjezdu hlídky Policie ČR. Protože se na místě nepodařilo zjistit jeho totožnost, byl převezen na policejní oddělení. I ve vozidle zapomněl na slušné chování.

"Policistům nadával a vyhrožoval násilím, začal na ně plivat. Jednoho policistu chtěl udeřit hlavičkou, pak ho kopl do nohy a druhého, který řídil, kopl do lokte. Policisté ho zpacifikovali za použití donucovacích prostředků a muž se konečně zklidnil. Skončil v policejní cele. Večer odmítl dechovou zkoušku a odběr krve. Ráno již souhlasil a měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol. Policie ho obvinila z přečinu násilí proti úřední osobě. Obviněný je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru