Mostečané se nechtějí řídit vyhláškami a ničí městský majetek
Nepořádek u popelnic a rozbitá rozvodná skříň v parku. Foto: MP Most
Most

Most - Nepořádek u popelnic, následky řádění vandalů, neuvázaní psi. Strážníci při své kontrolní činnosti ve městě stále nacházejí stopy po lidech, kteří se nechtějí řídit pravidly ani základním slušným lidským chováním. Tady je výběr z jejich případů, u kterých museli v minulých dnech zasahovat.

Odkládání nekomunální odpadu mimo určená místa

Hlídka městské policie v ul. W. A. Mozarta zjistila osobu, která odkládá nekomunální odpad mimo k tomu určená místa. V tomto případě se jednalo o dřevěnou skříň. Tato událost bude postoupena na Odbor správních činností Magistrátu města Mostu k dalšímu řešení.

Rozvodná skřínka bez vnějšího krytu

Při kontrolní činnosti u fontány na třídě Budovatelů strážníci městské policie zjistili rozvodnou skřínku elektro bez vnějšího krytu, která byla volně přístupná. Na místo byl přivolán odpovědný pracovník Technických služeb Most, který chybějící kryt na místě namontoval.

Porušení vyhlášky o volném pohybu psa na veřejném prostranství

Anonym oznámil na linku 156, že v areálu Matylda žena venčí psa na volno mezi návštěvníky a nechce si ho připnout na vodítko. Strážníci na místě zjistili volně pobíhajícího psa a jeho majitelku, která se dopustila porušení vyhlášky o volném pohybu psa na veřejném prostranství. Hlídka městské policie s ženou přestupek řešila na místě v příkazním řízení.

Narušování veřejného pořádku na centrálním přijmu v nemocnici

Ostraha centrálního příjmu nemocnice v Mostě si na místo musela přivolat hlídku městské policie z důvodu, že zde měl muž slovně napadat přítomné lékaře, kteří mu nechtěli podat informaci o zdravotním stavu jeho matky, která jsem byla přivezena RZS a byla hospitalizovaná na oddělení ARO. Strážníci rozrušenému muži vysvětlili, že informaci o zdravotním stavu jeho matky mu může podat lékař z oddělení ARO. Muž se poté uklidnil a z nemocnice odešel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru