Lidem na mosteckém sídlišti vadí hlučný kolotoč
Dětské hřiště na mosteckém sídlišti. Ilustrační foto
Most

Most - Na hlučnou atrakci na dětském hřišti si opakovaně stěžují lidé v mostecké ulici Josefa Ševčíka. Nyní na ni znovu upozornili mostecké zastupitele.

Politici si letos už jednou stížnost na obtěžující rámus z točny vyslechli. A přišla odpověď, že točna je bezpečná a odpovídá podle výrobce všem normám. "My si ale stěžovali na nadměrný hluk, ne na bezpečnost točny," uvedl na zasedání zastupitelů obyvatel Mostu Jiří Třasák.

A zastupitelům zopakoval, že se z atrakce dál šíří hluk do oken. "Doufám, že se naší stížností budete zabývat skutečně seriozně," vyzval mostecké zastupitele. Podle něj existuje technické řešení, aby kolotoč nevydával přílišný zvuk. Ten pravděpodobně vydávají kovové části, které se při zatížení třou o sebe.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru