Pozor! U hřbitovů na Mostecku jsou první vykradená vozidla
Vykradený automobil. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Dušičky lákají na hřbitovy i zloděje, buďte obezřetní. Policie již nyní vyšetřovala případ krádeže vloupáním do vozidla u mosteckého hřbitova a druhý u hřbitova v obci na Mostecku. Tam si bohužel poškození nechali viditelně na sedadlech odložený batoh, tašku a kabelku a hmotné škody přesáhly částku dvaceti tisíc korun.

"Mostecká policie zesílila výkon služby v souvislosti s blížícími se Dušičkami, kdy si pozůstalí budou více připomínat památku zesnulých a zamíří na hřbitovy. Opatření bude pokračovat až do 5. listopadu. Policejní hlídky budou sledovat to, zda nedochází k narušování veřejného pořádku, k projevům vandalismu nebo k jiným protiprávním jednáním," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policie apeluje na občany, aby si při úpravách hrobů neodkládali nikde svá příruční zavazadla nebo oděvy. Policie v minulosti šetřila případy, kdy došlo k okradení osob, které neměly pod dohledem své tašky či kabelky a různí nenechavci toho využili a okradli je. Současně policisté nabádají motorizované návštěvníky hřbitovů, aby si ve vozidlech nenechávali odložené žádné věci, které by mohly přilákat pozornost zlodějů. Pachatele od krádeže neodradí ani pohyb osob na parkovištích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru