Uzavřeno! Dva měsíce neprojedete z Lomu do Oseka, autobusy budou zpožděné
Uzavřená silnice. Foto: Lukáš Ondroušek
Most

Lom – Až dva dny před Vánoci skončí uzavírka silnice vedoucí mezi Lomem na Mostecku a Osekem na Teplicku. Silničáři tady budou za 35 milionů korun měnit povrch vozovky.

Silnice I/27 je uzavřena v úseku mezi obcemi Lom od křižovatky se silnicí do Duchcova a Osek. Objízdná trasa vede ve směru na Duchcov či přes Loučnou.

Uzavírka se dotkne také provozu autobusových linek 501 a 524. Dojde k dočasnému zrušení zastávek Lom, náměstí a Osek, klášter. Zastávka Lom, Červený kříž je ve směru do Oseku přemístěna na zastávku MHD v ul. Vrchlického v Lomu (v opačném směru zůstává zastávka zachována). V Oseku budou spoje zastavovat na zastávce Osek, autokempink.

Vlivem délky objízdné trasy může docházet ke zpoždění spojů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru