Nezodpovědnost si vybrala svou daň: Řidiči pod vlivem alkoholu zapříčinili dvě nehody
Ilustrační foto
Most

Sedlec, Souš - Nezodpovědně se zachovali dva řidiči, kteří o víkendu řídili svá auta pod vlivem alkoholu. Dopravní policisté vyjížděli večer k nehodě, která se stala na silnici u Sedlece. Řidič vozidla Ford vyjel v levotočivé zatáčce mimo komunikaci a poškodil několik dopravních značek a svodidla.

"Následně s autem zůstal stát vpravo mimo komunikaci. Policisté na místě u řidiče provedli dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivně s výsledkem 1,4 promile alkoholu. Ke zranění muže nedošlo. Škoda byla vyčíslena na částku 70 000 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Další nehoda se stala o víkendu krátce po půlnoci na přemostění u Souše. Řidič v Renaultu se tu dostal do protisměru a na přemostění narazil do auta značky Škoda. Řidič škodovky se snažil vyhnout a strhl řízení do pravého pruhu. Levý pruh je zčásti uzavřen z důvodu rekonstrukce. Vozidlo Škoda bylo následkem dopravní nehody poškozené.

"Řidič Renaultu měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol a nadýchal 1,8 promile alkoholu. Druhý řidič měl zkoušku negativní. Ke zranění osob nedošlo. Hmotnou škodu policie odhadla na částku 135 000 korun," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru