Řidiči, pozor, krajem pojede nadměrný náklad! Vydá se touto trasou
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Ve středu 20. prosince 2017 bude z Litvínova - Záluží do Lovosic přepravován nadměrný náklad. Souprava o délce 50 metrů, výšce 4,40 m, šířce 3,20 m a hmotnosti 222,6 tun vyjede v 10 hodin z Litvínova a do Lovosic by měla dorazit ve 13 hodin.

O nadměrném nákladu informovala Policie ČR.

Plánovaná trasa přepravy:

Chemopetrol a.s. - Litvínov Záluží (Chempark), výjezd na sil. č. I/27, po které na sil. č. I/13 směr Most na křiž. se sil. č. I/27, po které na křiž. se sil. č. I/15 (Korozluky) na křiž. se sil. č. I/28 a dále na křiž se sil. č. II/257 směr Kozly, zde pak na sil. č. I/15 (Libčeves, Želkovice, Třebívlice, Podsedice, Třebenice, Jenčice, Čížkovice, Sulejovice) po které na D8 – EXIT 48, nájezd na D8 a dále směr EXIT 45 D8, zde sjezd na sil. č. II/247, po které na sil. č. III/0089 - přístav Lovosice, Prosmyky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru