Kdo vstoupí do Hradu? Sledujte průběh sčítání hlasů on-line na našem webu zde
Ilustrační grafika: e-deniky.cz
Most

Mostecko – Skončilo druhé kolo prezidentských voleb. Začíná počítání hlasů. Jeho průběh můžete sledovat v přímém přenosu tak, jak data poskytuje průběžně Český statistický úřad.

Díky grafu zpracovanému Českým rozhlasem a poskytnutému pro potřeby našeho webu můžete sledovat postup při sčítání hlasů v rámci celé republiky. Po rozkliknutí se můžete podívat rovněž na stav přímo ve vámi zvoleném městě.

V boji o prezidentské křeslo obhájí svoji pozici Miloš Zeman, či zvítězí Jiří Drahoš? Kdy budeme znát rozuzlení?

„Konečné výsledky očekáváme v sobotu v pozdních odpoledních hodinách. Na rozdíl od prvního kola bude práce okrskových volebních komisí jednodušší. Budou totiž počítat platné hlasy jen pro dva kandidáty,“ uvádí místopředsedkyně Českého statistického úřadu Eva Krumpová.

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru