Poznáte své věci? Policisté je našli v autě muže, který se vloupal do deseti vozidel. Nejspíš jsou kradené
Foto: Policie ČR
Most

Mostecko - Mostečtí policisté hledají majitele věcí, které nalezli v automobilu 38letého muže, který má na svědomí vloupání do sedmi volkswagenů a tří škodovek. Je pravděpodobné, že pocházejí z trestné činnosti. Sedm vozidel vykradl na parkovišti v Záluží a tři auta v mosteckých ulicích.

"Věci, které kriminalisté zajistili v jeho autě, se kterým jezdil na trestné výpravy, však nepatří výše uvedeným motoristům. Proto se policie obrací na občany a žádá je, aby v případě, že na přiložených fotografiích poznají své věci, zavolali na linku 158 nebo se dostavili na oddělení majetkové kriminality v Mostě, ulice Václava Řezáče. Mezi zajištěnými věcmi jsou autorádia, různé nářadí a oděvy," uvádí policejní mluvčí Ludmila Světláková.

0702kradeneveci

0702kradeneveci3

0702kradeneveci4

4x foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru