OBRAZEM: Brouci mezi jídlem! Problémy v této mostecké večerce se opakují
Foto: SZPI
Most

 

Most – Inspektoři ze Stání zemědělské a potravinářské inspekce museli znovu nechat uzavřít večerku na náměstíčku v ulici S. K. Neumanna v Mostě.

To, co tam našli, byste asi mezi svým nákupem mít nechtěli. Inspektoři zjistili v prodejně výskyt hmyzích škůdců, nečistoty na podlaze a nečistoty na regálech či zařízeních.

Večerku provozuje společnost 3T Star Invest. O kontrole z tohoto týdne informuje inspekce na webu Potraviny na pranýři. Provozovna byla 6. února uzavřena.

Není to první prohřešek v tomto koloniálu. Inspektoři se sem podívali už vloni v květnu. Tehdy zde našli myší trus, živé myši, nečistoty na stěnách, zanedbaný úklid, špinavou podlahu, nečisté regály a zařízení, silně znečistěná chladicí zařízení a poškozené stěny. Prodejna tehdy byla zavřena dva dny.

Společnost 3T Star Invest byla založena 7. března, jejím jednatelem je Thanh Nam Le, firma má sídlo na Chomutovsku.

0702hygiena2

0702hygiena3

Foto: SZPI

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru