OBRAZEM: Opilý řidič kamionu vjel večer v Patokryjích lidem do zahrady
Foto: čtenář
Most

Patokryje - Včera kolem 21. hodiny došlo v obci Patokryje k dopravní nehodě. Řidič nákladního vozidla s návěsem při odbočování doprava měl dostat na zasněžené vozovce smyk a narazil do oplocení a elektrického rozvaděče.

Hlídka policie na místě provedla u řidiče dechovou zkoušku na alkohol. "Ta byla pozitivní a ukázala na hodnotu 1,7 promile alkoholu v dechu. Motorista odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem krve na alkohol," sdělila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Hmotnou škodu policisté vyčíslili na částku 60 tisíc korun. Policie ve věci zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a řidiči zadržela řidičský průkaz.

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru