Mladík se vydal do Mostu krást. U obchodu ho honila ochranka
Ilustrační foto.
Most

Louny, Most – Nákup za pět prstů chtěl pořídit osmnáctiletý mladík z Loun, který si pro něj zajel do obchodu do Mostu. Ochranka ho však zadržela a předala policii.

Mladík nejprve do tašky nenápadně nastrkal zboží za 1300 korun a pak prošel pokladnami bez snahy zaplatit. Za pokladnami ho ovšem oslovila ostraha prodejny. „Pachatel se hned dal na útěk, ale pracovníci ostrahy ho pronásledovali a po chvíli zadrželi,“ uvedla mluvčí Policie ČR Most Ludmila Světláková.

Policisté si ho odvezli na služebnu. Zboží bylo vráceno zpět do prodejny. Policisté zjistili, že mladík už má za sebou další trestnou činnost. Sdělili mu podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru