Pět teenagerů popíjelo na mostecké diskotéce
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Celkem 11 porušení zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek a na úseku potravinového práva bylo policií, strážníky a hygieniky odhaleno v Mostě při tradiční víkendové akci Policie ČR. Ta byla zaměřena na eliminaci rizik zejména v podávání a prodeji alkoholických nápojů nezletilým a mladistvým osobám.

Policisté vytipovali 10 různých restauračních objektů, kde zkontrolovali desítky osob." Během večerní akce odhalili na jedné mostecké diskotéce pět mladistvých osob, kterým někdo podal či prodal alkohol. Dalších osm přestupků se týkalo porušení zákazu kouření a nedodržení hygienických předpisů," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Tyto přestupky budou řešeny v příkazním a správním řízení. Policisté obvodního oddělení Most Zahradní budou v souvislosti se zjištěným alkoholem u mladistvých zjišťovat, kdo těmto osobám alkohol podal či prodal.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru