Žena přišla na diskotéce o telefon, zloděj jí ho vzal z bundy a prodal na ulici
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě odhalila totožnost muže, který měl na jedné mostecké diskotéce odcizit mladé ženě její mobilní telefon. Vyšetřovatel na základě šetření 41letého muže z Mostu obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

Obviněný byl ženou požádán, aby jí hlídal bundu, jelikož si potřebovala odskočit. Muž, kterého žena ani pořádně neznala, situace využil a měl jí z bundy odcizit telefon. Poté hned zmizel.

"Ač ho kriminalisté odhalili poměrně brzy, mobil již u sebe neměl. Prý ho prodal na ulici neznámému muži. Poškozená tak utrpěla hmotnou škodu ve výši 9 000 korun. Obviněný je stíhán na svobodě," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru