U nádraží chytil ženu za ruku a chtěl po ní peníze, mířil na ni dokonce nožem
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví 26letého muže z Mostu. Ten měl začátkem dubna ve večerních hodinách u vchodu do budovy mosteckého nádraží přistoupit k mladé ženě, kterou chytil za ruku a požadoval po ní drobné mince.

Žena mu ze strachu vydala zhruba 60 korun. Z místa poté odešla, ale neznámý muž ji dohonil a s nožem v ruce jí měl mířit do oblasti žeber a opět po ní požadoval vydání hotovosti. Poškozená mu vydala 1 200 korun. Muž poté z místa utekl.

"Kriminalisté, kteří na případu pracovali, totožnost neznámého pachatele odhalili. Vyšetřovatel obviněného zadržel a státnímu zástupci podal podnět k vazebnímu stíhání. Mostečan byl již v minulosti za trestnou činnost odsouzen. Okresní soud v Mostě obviněného muže poslal koncem týdne do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru