REKLAMA
Jiří Schmitzer v Mostě: Skromný herec a písničkář velmi pobavil návštěvníky hospůdky na Benediktu
Jiří Schmitzer v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Na mostecký Benedikt v pátek 11. května zavítal herec, skladatel a písničkář Jiří Schmitzer. Nepřišel si jen tak povídat, i když toho do mikrofonu řekl dost a všechny přítomné tím velmi potěšil. Prokázal svůj skvělý smysl pro dobrý humor a doprovázel jím svůj recitál v mostecké Hospůdce Dřevák.

Návštěvníci se velmi dobře bavili, slyšeli nejen známé Schmitzerovy písně, dozvěděli se také, jak některé písně či jejich názvy vznikly. Slova „křídla meluzíny“ prý zaslechl, když se po bujarém večírku probudil. „Byl jsem na dětském hřišti. Už si tam hrály děti. Najednou jsem zaslechl, jak jedno z nich proneslo křídla meluzíny. Uff, to by byl dobrý název písně,“ prozradil Jiří Schmitzer, proč se jedna z jeho písní právě tak jmenuje.

Po skončení koncertu pak neodmítl se vyfotit s mnoha diváky a chvilku mezi nimi posedět a popovídat si s nimi. Překvapil svojí skromností a pokorou. Koncert byl skvělý a velmi příjemný, konal se pod širým nebem. Během koncertu se se zpěvákem příjemně přetahovali ve zpěvu okřídlení obyvatelé areálu Benedikt.

Koncert Jiřího Schmitzera je jedním z několika koncertů, které se letos v Hospůdce Dřevák uskuteční. Již 26. května se můžete těšit na Těžkej Pokondr, v červnu třeba na Michala Prokopa a Trio, ti zahrají 22.

Vstupenky na všechny koncerty si můžete rezervovat na telefonním čísle 704 121 511 nebo zde: https://www.facebook.com/hospudkadrevakmost/.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru