Chcete vrátit parku v Mostě původní krásu? Přijďte tam na Víkend otevřených zahrad
Takto vypadal park v minulosti. Foto: archiv
Most

Most - Město se letos zapojí do celostátní kampaně Víkend otevřených zahrad. V Mostě se uskuteční v parku Střed v neděli 10. června. Smyslem bude vzbudit u Mostečanů zájem o park Střed a jeho obnovu.

Součástí programu, který začne ve 14 hodin, bude vernisáž Mapa minulosti parku Střed, hudební vystoupení nebo tvořivé dílny pro děti. Přineseme detailní přehled, na co se tam můžete těšit.

Připravena bude také komentovaná prohlídka parku, která účastníkům představí bohaté dendrologické složení dřevin v parku, jeho unikátní historii nebo příběhy lidí, kteří park navštěvovali v době jeho největší slávy.

Součástí akce bude i zahájení charitativní sbírky pro třináctiletou Natálku z Mostu, která trpí vzácným genetickým onemocněním.

Podrobnosti ke sbírce zde

{article 75610}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru