20letý zloděj kradl ve třech rodinných domech, napáchal škodu za čtvrt milionu. Soud ho poslal do vazby
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Tři rodinné domy měl jako nezvaný host navštívit 20letý muž z Mostu. V obci na Mostecku měl muž v odpoledních hodinách vniknout do rodinného domu, kde v pokoji odcizil notebook, herní konzole, dětskou kasičku a peněženku, vše v hodnotě 12 tisíc korun.

Lup prý prodal neznámému muži. Krást hodlal i u souseda, tam se ale do domu nedostal a poškodil vstupní dveře. V jiném domě v Mostě vnikl na pozemek a z přístřešku vzal křovinořez a pilu.

"Celkem napáchal škodu ve výši 250 tisíc korun. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání s ohledem na pokračující trestnou činnost a soud v Mostě vazbu uvalil," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru