Začne se pokládat asfalt, cyklopruhy budou nějaký čas chybět. Nepůjde o chybu
Vyfrézovaná Chomutovská ulice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Opravy Chomutovské a Rudolické ulice v Mostě jsou v plném proudu. Frézování obou ulici a následná pokládka asfaltobetonu jsou rozděleny do čtyř etap, které proběhnou postupně během června.

Asfalt v první etapě by se měl začít pokládat v Chomutovské ulici už na začátku příštího týdne. Výjimkou jsou cyklotrasy v červené barvě, kde se pokládka asfaltobetonu uskuteční teprve v závěru ve všech čtyřech úsecích najednou. Vyžaduje to technologický postup při pokládce probarveného asfaltu.

Z tohoto důvodu budou i po dokončení pokládky nového asfaltobetonu ve středu komunikace dočasně ponechány v obou směrech po krajích vyfrézované pásy v šířce 1,5 metru.

Doprava bude po celou dobu řízena příslušnými pracovníky a svislým dopravním značením. Přesto však doporučujeme dbát zvýšené opatrnosti.

Půjde o první vyhrazené pruhy pro cyklisty ve městě. Do budoucna by chtěl Most v tomto trendu pokračovat.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru