Pozná někdo muže a ženu z fotografií? Mohou mít důležité informace
Foto: Policie ČR
Most

Most - Policie v Mostě pátrá po totožnosti muže a ženy z fotografií níže v souvislosti s šetřením trestného činu poškození cizí věci.

„Zatím neznámý pachatel dne 11. května kolem 16.10 hodiny v ulici Višňová na zastávce MHD ve směru k ulici Zdeňka Štěpánka poškodil skleněnou výplň zde stojícího autobusu městské hromadné dopravy linky 25. Z místa činu následně utekl. Policie by uvítala informace k totožnosti muže a ženy, kteří jsou na fotografiích a v době spáchání činu byli spolu na místě,“ uvedla mostecká policejní mluvčí.

Dvojice by mohla policii poskytnout důležité informace k objasnění případu. Pokud někdo osoby z fotografií pozná, nechť zavolá na linku tísňového volání 158 nebo přímo na obvodní oddělení Most Zahradní, telefon 974 435 500.

2706bus2

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru