Vloupal se do prodejny, vyrušil ho alarm. Mostečan kradl už dříve
Ilustrační foto
Most

Most - Muž ve věku 34 let z Mostu čelí obvinění z přečinu krádeže vloupáním. Policie případ objasnila, nyní o počínání Mostečana informovala.

Muž si měl koncem června v pozdně nočních hodinách při procházení městem u jedné prodejny všimnout pootevřeného okénka nad vstupními dveřmi. Vvbaven šroubovákem překonal uzamčené dveře a uvnitř prodejny hledal věci k odcizení. Nakonec z objektu utekl, protože se spustil alarm. Muž ho odcizil a údajně ho venku zahodil.

"Už v minulosti byl za krádeže odsouzen a nyní mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Poškozený majitel odhadl škodu na zařízení na částku 7 000 korun," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru