Policie hledá řidiče audi. Způsobili na Mostecku nehody a ujeli
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Dva řidiči způsobili na Mostecku nehody a ujeli, policie je nyní hledá. Policie pátrá po černé audině, vzadu poškozené. I druhé hledané vozidlo má být audi tmavé barvy.

V pátek 10. srpna kolem 11.40 hodiny řídil nezjištěný řidič osobní vozidlo pravděpodobně tovární značky Audi na silnici č. I/27 ve směru od obce Žatec na Teplice. Ve sjezdu poblíž místa, kde je firma Herkul, při předjíždění zachytil pravou zadní částí svého vozidla o předjížděné nákladní motorové vozidlo značky DAF. Po střetu vozidel na místě nezastavil a pokračoval v jízdě směrem na Teplice. "Řidič nákladního vozidla jel za ním a dával mu světelné i zvukové znamení, na které řidič nereagoval a ujížděl směrem na Bílinu. Policie nyní pátrá po řidiči osobního vozidla značky Audi, karoserie sedan, černé barvy s registrační značkou začínající zřejmě na 8U7, které bude na zadní pravé straně poškozené," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Jakékoliv informace k vozidlu či nehodě přijme policie na známé lince tísňového volání 158.

Také druhý hledaný vůz má být audi

K nehodě došlo v neděli 19. srpna v době mezi 10. až 20. hodinou. V ulici Hutnická před blokem 337 v Mostě dosud nezjištěný řidič osobního auta při couvání z řady vozidel zaparkovaných šikmo k okraji jednosměrné komunikace narazil pravou zadní částí do zaparkovaného vozidla značky Ford Focus a z místa ujel. Podle svědků se mělo jednat o automobil značky Audi tmavé barvy. I toto vozidlo může být poškozené na pravé zadní části. Jakékoliv informace k dopravní nehodě či vozidlu můžou občané sdělit na linku 158.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru