Obec Lišnice žádá o pomoc! Někdo tam ukradl sochu Baby Jagy
Socha čarodějnice, kterou kdosi ukradl v Lišnici. Foto: Obec Lišnice
Most

Lišnice - Sochu čarodějnice v podobě Baby Jagy, kterou můžete znát z Mrazíka, kdosi odcizil z veřejného prostoru v obci Lišnice na Mostecku. Starosta žádá lidi o pomoc při jejím hledání.

Ztrátu zjistili v obci v neděli 26. srpna. "Byla odcizena z prostoru ohniště v obci Lišnice," potvrzuje starosta Petr Pillár. "Pokud byste mohli poskytnout jakoukoliv informaci o pachateli, nebo o osudu sochy, zavolejte na 725 061 014," žádá o pomoc s hledáním ukradeného díla Petr Pillár.

Socha je dílem místního podnikatelce a výtvarníka Karla Kaliby. Jeho umělecká díla můžete znát třeba z pohádkového lesa v Hrobčicích nebo ze sousední Koporeče či Nemilkova. "Díla pana Karla Kaliby začínají být nejkradenějšími uměleckými díly v regionu," poznamenává starosta Lišnice.

"Děti z obce Lišnice vám to nikdy nezapomenou," vzkazuje rozzlobeně Petr Pillár zloději.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru